Sendra cowboylaarzen

Zaterdag vergaderdag 31-11-2019 de loods
Om yamasuki’s betrouwbaar te maken blijkt nog een klus. Ruud vond bij 3 van de 5 motoren rammelende krukassen . Van zoiets krijg ik nachtmerries… maar volgens Ruud niks aan de hand. Er werd iets gemaakt door Nidrac wat de spelling moest oplossen en klaar was Ruud. Toen een stukje rijden bij -1 .
Het ellendige van dit ouderwetse vernuft dat er nog geen accu’s waren. De kickstarter wel. Nu loop ik als ik niet werk mijn leven lang op Sendra cowboylaarzen. Deze puntlaars zit gegoten om mijn voet en ik hoef geen ander. Tot je een koude XT moet aankicken. Dat lukt je gewoon niet.
De pedaal trap je dwars door je zool heen. Ruud had er weinig moete me! Qua stikstof uitstoot zaten we goed want het plein stond blauw van de rook. Verder aan de volgende yamasuki met lekke keerkringen en nog een waslijst aan problemen die geen problemen zijn.

Morgen word er een aanhanger gehaald die de motoren naar marbela Spanje rijden. We vliegen in feb naar rik zijn zusje waar we ze stallen. Dit omdat we anders teveel tijd verliezen om in Afrika te komen. We willen zand zien, het ultieme doel!

Groet Case

Dit vind je misschien ook leuk...