Het begin….

De ‘Hot & Spicy Challenge’ van 2010 zit bij vele nog vers in het geheugen. Dit avontuur door India was voor vele een tot dan toe ongeëvenaarde ervaring. In een tijdsbestek van maar 14 dagen werden er 3300 km gereden, door 20 motor rijders, van New Delhi naar Mysore. Ondanks hot & spicy, diarree, overstekende apen,honden en koeien, tegen het verkeer inrijdende vrachtwagens, en nog veel meer, werden er toch al zachtjes plannen gemaakt voor een nieuwe tocht. Naar het dak van de wereld! Nepal en de Himalaya dus.

De ‘Hot & Spicy Challenge’ was een sponsor tour. Door het enthousiasme van echtgenoten, kinderen, familie, buren, vrienden, zakenrelaties, vele bekenden en onbekenden, werd er een bedrag opgehaald van 20.000 euro. Dit bedrag werd verdeeld over 3 projekten, waaronder ook Stichting Veldwerk.

Dus nu gaan we weer. Met 8 mannen, nu al vrienden voor het leven! En, omdat we door ‘het dorp’ van Rene Veldt rijden vonden wij, dat dit ook maar een sponsor tour moest worden!

Wij maken er, in ieder geval, een geweldige tocht van en met jullie hulp kunnen er weer heel veel kinderen in Nepal blij gemaakt worden!

 

Namens de Highlow Rangers & Stichting Veldwerk, bedankt!

 

 

http://www.heiloo-online.nl/nieuws/5519-hot–spicy-challenge-vertrokken