Kerstmis met opstart perikelen

Een paar jaar terug in Marokko reden we door een maanlandschap van keien en zand toen het noodlot toesloeg. Het voorwiel van zijn yamazuki zocht zijn eigen weg en stengel maakt een salto mortale door de lucht. Tijdens de noodlanding vouwt zijn knie over een steen en Ron zijn knie aan gort. Nu jaren later is dat nog niet hersteld ondanks zijn bezoeken aan allerlei tovenaars en andere samenzweerders. Waar het overgaat is dat Ron dus een vaste autorijder wordt en niet op de moter klimt. Niet zo heel erg voor mij want ik rij liever op minder wielen. Mazzel dat er auto’s mee gaan!

De vorige keer naar Dakar waren we getuigen van een ander ongeluk. (Ik niet, mocht niet mee maar Ruud en Robin wel). Een andere Hollandse onfortuinlijke motorrijder reed een spelonk in en tuimelde een tiental meters naar beneden. Niet dat ons dat overkomen zou maar voor hij thuiskwam was hij 150.000€ kwijt aan helikoptervervoer en andere extreme kosten. Ze plukken je kaal dus….Dus het verzekeren wordt iets om op voorhand goed te regelen dat is duidelijk.

De visa aanvraag loopt ook lekker. Ambassade is in Brussel wat je de volgende dag kan ophalen. Dus twee dagen weg.

Verder loopt de sponsoring gestaag binnen, er kan nog veel meer bij dat is duidelijk. De stichting vrienden van Gambia en de G-sporters waarderen jullie steun!

 

– zijn knie weigert.

Onze Ron -stengel voor de intimi,Nog 53 dagen….ik wil weg!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...