Highlow Rangers naar Gambia

19-11-2019

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Het word weer tijd voor een nieuwe challenge. De vorige winter zijn Ruud,Leo,Barre en Robin naar Finland gereden met de Garbage Tour. Dat is een rally met auto’s die niet meer waarde vertegenwoordigen dan 500€. Trip goed geslaagd iedereen blij. Maar thuis gekomen staan de Ford Mavericks stil en dat was het dan?

Ruud opperde het plan om ze naar Gambia te rijden en ze te schenken aan een ziekenhuis. Dit hadden ze al eerder gedaan 14 jaar terug en de contacten waren er nog. De rest van de club werd ook enthousiast en besloot de auto’s te vergezellen met Yamaha crossmotoren. In het einddoel Banjul- Gambia is een markt voor auto’s en motoren waar we ze kunnen verkopen als de prijs goed is. Anders geven we ze weg of verschepen we ze terug, we zien wel.

Gambia is een van de armste landen van Afrika dus alles gaat anders… Kortom de motoren zijn aangeschaft en onze mecaniciens zijn volop alles voor te bereiden voor de trip. De Yamaha XT is gedateerd en heeft onderhoud nodig. Het valt niet mee om alles betrouwbaar te krijgen. Zal mij echt benieuwen hoeveel motoren er aan zullen komen. Hoop niet dat de Mavericks als bus gebruikt worden.. Gelukkig is helft technisch onderlegd en heeft de andere helft het volste vertrouwen in hun. De rit vanaf thuis is toch 7600km…

We zijn er nog niet

Highlow Rangers -> Gambia

Dit vind je misschien ook leuk...