RIDE OUT HIGHLOW RANGERS

zat 15 juni 2017 24.00 uur

De rit is perfect verlopen.Alles was top, iedereen heelhuids thuis, ook niet onbelangrijk!
Morgens om 8.00 uur vertrok Paul Nanne met zijn lieftallige echtgenoot op de gazelle van zijn schoonmoeder voor het fietsritje over de dijken van Noord-Holland. Geen Kogo malta of andere peperdure plasma fietsjes ; gewoon een oerhollandse brammentrapper. De semi tour rijders vertrokken een uurtje later maar dat gunde Paul ze wel. Wij van de motorrijders vertrokken om 11 uur. Om de veiligheid gingen we in drie groepen alleen waren we vergeten de snelle groep voorop te zetten dus bij Petten reden we toch met 85 motoren achterelkaar aan. Dan is het toch uitkijken geblazen want niet iedereen is groepstijden gewend en heeft verschillende snelheiden. Maar nogmaals op beetje verf na van een tank was alles perfect gelopen, Bob zal dat anders zien…maar zo gaat dat.
Bij de zeswielen genoten we een lunch en toen op naar het Kremlin van Winkel!
Het levenswerk van de hr Leegwater is de moeite waard en de verhalen van de scheppend kunstenmaker ook. Wat we vergeten waren was dat de Hr Leegwater wel erg graag verteld over zijn levenswerk. Niet dat het enig kans van verveling had maar toen we wegreden was hij nog tegen zichzelf aan het vertellen! Hij is de Friese Gaudi, met het enig verschil dat hij niks tekend. Het is te hopen dat hij 9 levens heeft en de tijd heeft om zijn scheppingen uitgebreiden. Zijn inspiratie is de Griekse mythologie en de klassieke bouw elementen dus er zijn ideeën genoeg te scheppen. 
Daarna richting huis via het Friese polderlandschap om bij cafe de Wit in Heiloo om de asfalt smaak uit onze  kelen met blond bier en Indische saté te spoelen. Hans Tumi zorgde voor al het lekkers.
De tour de frans rijders met hun superfietsen waren nog eerder als ons, volgens mij klopte dat niet helemaal maar ik kan het mis hebben. Onze Paul met zijn met zijn Suetta kwam nog niet eens als laatste half dood over de finish aan , maar ging gewoon over de orde van de dag; pils drinken. ( ik begrijp daar niks van , als ik Egmond aan zee in keer haal ben ik al blij…)
Avonds speelt niet Dee Ann die om vage reden afmelden maar speelde gelukkig The Ghostriders uit Eindhoven.
Kortom het werd weer een latertje , maar we konden terugkijken op een geslaagd evenement!

Volgende jaar weerhen er nu al zin in!
case

 

Dit vind je misschien ook leuk...