Wie zijn de Highlow Rangers?

Transparantie

Wie zijn de Highlow Rangers?

De Highlow Rangers zijn een club in de club van de Rangers; zogezegd de motorrijdendende Rangers. De Ranger club is begonnen als vriendengroep al ruim 30 jaar geleden en sommigen kennen elkaar nog veel langer, zelfs vanaf de kleuterschool. In 2004 startten we de eerste internationale sponsorrit met 2 Nissan Patrols, ruim 7500km naar Gambia.

In 2010, het ontstaan van de HighLow Rangers, zijn we met 20 man de 3500km lange tour van Delhi naar Mysore gaan rijden op lokale motoren, de Royal Enfield. Dat was ook een sponsortour voor scholen in Mysore-India en Veldwerk-Nepal. Nepal, India en Marokko zijn enkele keren aan bod geweest en nu is t tijd voor een andere uitdaging. Kijken of het in 2004 gesponsorde ziekenhuis er nog goed bijstaat in Gambia.

De HighLow Rangerse rijden dus diverse motoren Er is geen onderscheid van geaardheid, geloofsovertuiging of wat dan ook. Onder ons zijn directeuren, advocaten, ambtenaren, tuinders en timmeraars etc. etc. welkom. Of je ons bij kan houden is wat anders natuurlijk maar. We zijn dus een afspiegeling van de mensen in t dorp, voor de mensen in het dorp. Het sleutelen, de liefde voor het rijden, organiseren van toertochten, bezoeken van gerelateerde evenementen zijn onze belangrijkste hobby bezigheden. Als er een goed doel gesteund kan worden, zoals het sponsoren van het timmerdorp, Vijfhoek, een biljart voor de lokale oudjes of het laten genieten van gehandicapten in een oldtimer, we staan daar klaar voor.

Het is gebeurd dat er leden door het rode licht rijden, dat kan gebeuren. Maar we gaan voor t goede en niet t foute. Onze erecode is dat iedereen eerlijk en oprecht is. We zijn dus geen aparte motorclub maar een vriendenclub waarbij velen ook motorrijders zijn. Als je als mannen bij elkaar zit en een dergelijke hobby hebt, dan is het oordeel bij sommige onwetenden al snel gemaakt. Een man met tattoos en een Harley wordt bij sommige al gekenmerkt of zelfs gebrandmerkt als foute motorrijder. Als je de krant openslaat staat het bol van Colorclubs die hun boekje te buiten gaan. Met als gevolg dat ook wij ons af en toe moeten verdedigen omdat we motorrijden? Jammer dat het gebeurt vinden wij met zijn alle.

Voor alle duidelijkheid, wij hebben niks te maken met foute motorclubs. Bij ons geen geweld of andere ellende, en degene die zich echt misdraagt vliegt eruit. En iedereen is welkom om eens te komen kijken in ons sleutelhome The Loods. Meestal zijn we op zaterdagmiddag en avond aanwezig. Of maak even een afspraak met een van ons als je nieuwsgierig bent. De deur staat altijd open!

case

Dit vind je misschien ook leuk...