Malaria pillen

15-1-2020 woensdagavond 19 uur.

 

Vergadering nummer zoveel, ik ben de tel kwijtgeraakt.

Eigenlijk is alles zogoed als klaar. Het is de laatste puntjes op de i zetten.

De kentekens van de motoren worden op naam gezet. En daarbij de verzekering met de groene kaart geregeld. Er is nog een extra yamasuki aangeschaft voor onderdelen. We strippen hem en hangen het frame en blok aan de jeep. In Gambia zetten we hem weer in elkaar en hebben we een extra moter voor de verkoop.

De trip qua lengte, zand, mijnenvelden en zeer slechte wegen zullen zijn tol eisen. Als de meest ervaren sleutelaars al met dit soort voorstellen komen wordt het duidelijk wat er ons te wachten staat.

Enkele mannen waren bang voor doorlig plekken en andere ongemakken. De optie yel kussen word weggehoond. Als ga staan waait het weg, en staan doe je de hele dag.

Pijn zal de trip toch wel gaan doen en dan kan een beetje ongemak er makkelijk bij..

Of het probleem slaapzak; zoek een duntje uit want zoveel ruimte is er niet, maar het vriest er in de nacht. Onze riante onderkomens onderweg zullen vol zitten met huisdieren. Bed wants is normaal en nemen we er lavendelspray voor mee of airwick strontspray.?

Malaria onderdrukken we met hooikoorts tablet bij het Kruidvat vandaan…

Je begrijpt dat het tijd wordt dat we gaan vertrekken

De sponsoring loopt goed. Komende zaterdag staan we op het winkelcentrum ’t Loo met een motorfiets om ons barre tocht te promoten. Hopelijk verkopen we de laatste T-shirts en krijgen we nog een paar sponsoren erbij.

Onze Vince zorgt voor de bestickering van de motoren en auto’s. Iedere sponsor krijgt een eigen plekje op een motor of auto. Afgekeken van Jan Lammers die met zijn volledig volgeplakte Le Man bolide geen hoofdsponsor binnen kon krijgen maar wel vele kleine, en vele kleintje maken een grote niet waar?

Onze Chiel van APK service Heiloo zorgt geheel belangen loos voor de keuring van de auto’s. De Maverick’s gaat niet zomaar door de keuring helaas…

Ondanks al het gekrakeel word de lijst van dingen nog te doen steeds maar korter.

Nog 34 dagen 3 uur en 17 minuten!

case

 

Dit vind je misschien ook leuk...