THE BIG TRIP!

THE BIG TRIP!
25-10-2020
Het spookt al een tijdje door onze hoofden; een echte grote trip.Toen we door Senegal reden werd het geboren!Eigenlijk is het begin en einddoel al bekend en de afstand doet ons duizelen dat is zeker.Maar we maken nog niks bekend.

Een ding dan; we rijden vanaf het begin punt naar huis. Meer zeg ik niet.Er zijn nu nog teveel onverwachte factoren en onduidelijkheden.Laatst weer een oorlog uitgebroken op de Kaukasus waar het toch al niet gezellig is. Ok ik verraad nog iets .

En we  willen niet als meest bekeken filmpje van de dag op you tube eindigen.Als er verkiezingen zijn in een des betreft land kan de vlam in de pan slaan moeten we eromheen mits dat kan.Meestal zijn er passen die we pakken en als die afgesloten zijn heb je een probleem.Het probleem is ook tijd. Iedereen werkt nog en kan niet zomaar maanden weg blijven.Gelukkig zijn er ook weer landen die voorheen praktisch ontoegankelijk waren en nu wel mogelijk. Zei het met een gids en de juiste route.Maar er is nog zoveelste regelen hoe we grenzen moeten passeren. Zoals het er nu voorstaat zijn het er maar 17…Permits voor toegangen , welke overgang het gangbaarst is en minst corrupt.
Contacten in deze landen zijn we aan het vastleggen, we kunnen niet altijd zonder helaas. Liever regelen we alles zelf zonder een fixer!Dan spookt het corona ook nog een zwaard van Damocles door de wereld en maakt het nu dus onmogelijk om concreet te zijn.Ik kijk geen nieuws meer want het word alleen maar erger. We komen nu niet eens België of Duitsland in…Dus hebben we alle tijd om alles goed voor te berijden. Elk voordeel heeft zijn nadeel.


Het word weer een sponsor trip natuurlijk. De ideële doelen moeten nog gekozen worden. Het aanbod is reuze .Weer kiezen we doelen in ons eigen land. Als je door Afrika of Azië rijd en je alle schrijnende armoede ziet is dat logisch  dat je daar wat achterlaat. Maar in onze vogelaars wijken kan de ellende net zo hoog zijn. Of we steunen een kanker onderzoek etc etc.
Kortom nog genoeg te bepalen en uit bezoeken maar dat het er aan komt is een gegeven!

case

Dit vind je misschien ook leuk...