De daar op volgende barreloze rit….

barre schreef me

ruim 5 uur in een truck vlak gelegen, nu op de luchthaven, over anderhalf uur pleitte, ik moest vanmorgen afhaken van een paar geweldige vrienden, tis zwaar kut , en was aardig bijten bij ons afscheid vanmorgen…
De mooie berichten doen je goed, Helma was net weg voor een weekje golfen in Spanje, maar keert morgen ook weer naar huis, Roxy, mandy, Jessica en Nick, ook zoveel mogelijk alles met de mannen van hier geregeld 😘😘
Me broer Jan 💪💪En mijn zusters en vele kennisen met de warme harten onder de riem, doet de narigheid wat verzachten. Aldus onze broken strijder.maar onze strijd gaat ook verder natuurlijk!

Dag 6 van mombox naar playa de belen 270 km.

Vandaag opgestart om 6.30 een bloedhete morgen we nemen afscheid van de aircos van het hotel.

de rots is geveld dat is overduidelijk

lagers vervangen die het begeven hadden

Ruud en kep in ruste

We hebben Barre gereed gemaakt voor transport verse broek aan tandjes gepoest en in de ambulance gehesen. De deuren gingen dicht en aan beide kant natte ogen. Wij de helmen op en op pad, maar het tempo een tandje lager .Na een vreselijk stoffige etappe met bakken vol zand en kapriolen om koeien en honden te ontwijken met een kano naar de overkant van de rivier Magdelena . Net 5 minuten aan het rijden uiteraard weer een lekke pijp kwartiertje pauze.
Niet normaal wat op ze over een gammele pond vervoeren ze lijken wel levensmoe.

Na een uur over de snelweg manoeuvreren om de waanzinnige gaten te ontwijken niets van de omgeving gezien ! Blij dat we dat hebben overleefd hebben. Daarna een waanzinnige lunch aan een bergriviertje en oma had daar een kippesoep gemaakt met komplete kippen erin die gaar en kapot gekookt waren. Uurtje in het niemandsland gezeten zonder stinkende grote vrachtwagens nog steeds 35 plus.

Daarna de bergen in om de laatste 100 km erop te zetten temperatuur zakt naar 20 graden heerlijk we genieten ervan. Phillip ( monteur) en jack escobar trekken hun wintersport pakken alsof het min 10 is.

De motoren krijgen een onderhoudsbeurt de lagers naar de klote. Nu aan een biertje zonder de bouwbox ……

wegens gebrek aan bruggen moesten we bootje varen…

de lunch werd gemaakt terwijl we wachten, verser kan niet

dit was de enige regelmaat dagelijks

de soep was heerlijk,geloof het of niet

sommige oversteekplaatsen waren stabieler

de hulptroepen voor de nodige technische staf bestand

barre zijn strijdros was klaar

Dit vind je misschien ook leuk...