de dag van het noodlot…

Dag van de KEI.

De dag is anders dan geplant.
Wekker hoeven we niet te zetten om 6 uur wakker koffie scoren en wachten op de gebakken eieren met een smaakloze pannekoek. 7.15 uur klaar voor vertrek. Zou een lange dag worden met een boottocht om de rivier de magdelena over te steken. We houden het reisadvies van het ministerie van buitenlandse zaken scherp in de gaten door overmatige aardverschuivingen wordt de route aangepast. We begonnen met stukje provinciale weg om daarna de dirty offroad te rijden.

Na de eerste waterpauze waar het distributie centrum was voor de regio van de geitenmelk.

5 minuten later kwam onze kei ten val over een grote kei.

waar een tentharing al niet goed voor is

Het was Barre en die bleef leggen zag er niet goed uit. Been stond in de verkeerde stand. We hebben hem gespalkt met aluminium tentstokken en duketape en achter in de jeep geladen en door naar een kliniek een uurtje rijden vanuit de bush bush.De pret was over daar hebben wij met zijn allen gewacht op de uitslag van de foto’s. Een dubbele breuk, zowel kuit als scheenbeen.

Barre zit nu in het gips en zijn met zijn alleen druk bezig om hem naar huis te krijgen om in nederland verdere medische hulp te krijgen hier is het moeilijk te communiceren. We hebben besloten om hier bij Barre te blijven todat hij op het vliegtuig zit. Het is nu zondag de rekening moet contant betaald worden met pesos en kan niet met dollars. Dus een deel van de groep gaat bij de sjacheraars geld wisselen en de andere zijn druk bezig om een prive vliegtuig te huren en hem via cartagena naar nederland te sturen. Daarna passen wij onze route aan.

Barre een van onze meest ervaren rijders maar was ondanks dat aan de beurt

Het kan altijd iedereen overkomen dat weten we. Ron van der eng is ook eens hart ten val gekomen in Marokko en hield daar een knie als een ballon over. Rob Heldoorn en maar niet te spreken over Kees burger…

Verder valt iedereen dagelijks maar dan sta je weer op rijd je door. Je vrienden die het zagen stiekem lachen. 

Maar dit is niet leuk meer.

Niemand lacht meer dat is duidelijk.

Het is echt noodlot. Iedereen van ons had  altijd in zijn achterhoofd dat het kan gebeuren maar niemand had rekening mee dat hij zelf wel eens aan de beurt kan zijn. en nu overmorgen naar huis toe, de vlucht is geboekt.

wegdek was niet ideaal…

de rots is geveld…

Dit vind je misschien ook leuk...