Sponsoravond was Top

Op 13 maart jongstleden hadden we de beloofde sponsor avond voor alle gulle gevers.
Het begon om 16 uur en duurde tot in de kleine uurtjes.
Onze cineasten Mike, Barre en marcel hadden gezorgd voor genoeg film en Mike had de grootste moeite met het editen. Als je er zelf bij geweest ben vind je alles mooi maar een film van 3 uur was teveel van het goede. Het werd een uur en met een break tussendoor voor de dorst te lessen en een stuk koe van onze geliefde keurslager Burger. Vegetariërs waren er gelukkig niet…
Na de film die met een luid applaus afgesloten werd zorgen Menno, Jos en Lonneke voor een geweldige partij music. Waar de dobro van Menno voor kippenvel zorgden, Jos zijn akoestische gitaar als een locomotief door denderden en Lon haar fantastische stem als gegoten erbij pasten.
Niet te vergeten de contrabas van Marjolijn die zorgde dat de trein niet ontspoorde.
Kortom het was een geslaagde avond en wie weet waar we over twee jaar belanden.

Hopelijk zijn er dan geen aardbevingen, brandstof tekorten of andere essentiële problemen die een trip in het honderd laten lopen. Nu bijv. zijn er zware zandstormen in Nepal die alles wat nog overeind stond om blazen. Kortom dat het niet van een leien dakje zal lopen is een gegeven en daar laten we ons niet door uit de weg slaan. Wat een heroïsche taal allemaal weer…

Het belangrijkste was natuurlijk het bedrag; we haalden 13.000 euro op die we verdeeld hebben over drie fondsen. vijfduizend euro naar sherpa sherpa, drieduizend euro naar rene Veldt en drieduizend naar Bharat. Het geld word in een geitenproject van rene gestopt, in een school van Bharat en in persoonlijke hulp voor kinderen over een periode van drie jaar. Daarna moeten we weer zorgen voor voldoende cash voor deze kinderen zodat ze niet na drie jaar weer op de vuilnisbelt terecht komen.
Dit was de afsluiting van een bewogen trip met alle ups en down die je kan verzinnen, maar evengoed was het weer een geweldig avontuur die niemand had willen missen.

case

IMG_4298

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *