Nieuwe uitdaging voor de Highlow Rangers “The Carbage Run”

Highlow Rangers gaan weer een uitdaging aan, en dat is “The Carbage Run” Wil je sponsor worden met vermelding van bedrijfslogo of naam, geef dit dan even door aan Ruud Bruin of Leo Erkamp.

 

The Carbage run is de ultieme 5-daagse rally door Europa in een barrel van max. 500 Euro.

 

De uitdaging voor de HighLow Rangers:

Het is de uitdaging om met een oud barrel een prachtige tocht door een gedeelte van Europa af te leggen van enkele duizenden kilometers. The Carbage run gaat niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit en avontuur. Het gaat er niet om wie het eerste aankomt maar natuurlijk is er wel een wedstrijdelement. Elke dag krijgen we opdrachten mee waarmee we punten kunt scoren en het team met de meeste punten aan het einde van de Chalance wint. De opdrachten gaan ons in bizarre situaties brengen waar we nog lang over na zult praten. Maar met een oud barrel is de kans natuurlijk groot dat je pech krijgt onderweg. The Carbage run heeft geen sleepwagen, pechservice of technische dienst maar je staat er zeker niet alleen voor. Van je mede-runners moet je het hebben en dat is de afgelopen jaren gebleken: runners helpen elkaar altijd! Het is één grote familie waar jij deel van uitmaakt. Wij gaan natuurlijk ook niet onvoorbereid op weg. Maar de HighLow Rangers hebben voor hetere vuren gestaan. De Heiloo –Dakar-Gambia tour in 2004, de verschillende tours naar India en Nepal, Marokko enz, staan misschien bij velen nog in het geheugen. Wij zijn hiermee in verschillende media geweest en hebben duizenden Euro’s opgehaald voor verschillende goede doelen in binnen en buitenland.

Ook nu willen we weer enkele goede doelen ondersteunen en hebben deze keer gekozen voor:

Vrienden van de Vijhoek

 

 

Mail: highlowrangers@gmail.com

De auto :
De auto die we hebben gevonden is een Ford Maverick uit 1994, voor een laag bedrag, waar we zelf ook nog flink aan moeten sleutelen, maar we hebben ook een sponsor gevonden die ervoor zorgdraagt dat de auto door de keuring heen gaat komen.

Sponsoring.
Om geld voor de goede doelen te genereren en daarmee de auto enigszins toonbaar te maken hebben we bedacht om de volgende pakketten aan te bieden.

Pakket 1. Een sticker met uw bedrijfslogo € 100,00 en vermelding op onze site.

Pakket 2 Een sticker met uw bedrijfslogo, vermelding op onze site met een link naar uw website.

Pakket 3 Aan beide zijden van de auto een sticker, vermelding op onze site en een link naar uw eigen website.

De route:
We beginnen in Heiloo, dan naar München waar we officieel van start gaan – Ljubljana (Slovenië)– Belgrado (Servië)– Transsylvanië (Roemenië)– Debrecen (Hongarije) – Bratislava (Slowakije) en weerterug naar Heiloo. Een route van zo’n 3.500 kilometer vol sneeuw, uitdagende wegen en unieke landschappen die we nog nooit eerder gezien hebben.

You may also like...