Moteren inleveren en wegwezen hier

unnamed

het rode fort met zijn mongool invloeden, wat helaas dicht was

unnamed-18

hoog zwanger bedel meisje van 20 met meisje probeert barre geld afhandig te maken

unnamed-3

het uitzicht vanuit je auto als je een rondje gaat rijden daar

unnamed-4

vanuit je autoraam uitzicht op bedelpeuter…

unnamed-12

rara wie is dit??

unnamed-14

verchopte enfield

unnamed-15

hoogmoeds waanzin…

unnamed-17

barre wist niet waar hij het zoeken moest

unnamed-1 unnamed-5 unnamed-6 unnamed-7 unnamed-8 unnamed-9 unnamed-10 unnamed-11 unnamed-13 unnamed-16 Dag 16 motoren terug brengen en naar huis 6 uur.

Dat ibis is het niet. Geen raam kan open en dat Ecco toilet zal nooit wennen, word tijd dat we naar huis gaan ik word vervelend.

Zal een verhaal verteleen over hoe het ontbijt gaat iedere ochtend weer.

De eerste die binnen komt besteld 10 koffie en 10 omelet met niks erop en toast. Het doorschuif systeem werk nog als het volgt; Manuel neemt het op, geeft het door aan iemand die er naast staat. Die loopt naar de keuken en herhaalt dat een keer of 3-4 en na 10-15mn heb je koffie. Uiteraard maar 1 kop.

Ondertussen loopt iedereen binnen en begint te vragen om het zelfde. Manuel word onrustig want als er 10 man direct om actie vraagt loopt zijn geëffende pad spaak. Binnen 5 mn is zijn onzinnige systeem een chaos en loopt iedereen te blèren waar iets blijft en begint ook zijn hulp mee te helpen. Dus rennen naar de keuken en terug komen met iets wat niemand wil of het verkeerde gemaakt of wat er al op tafel staat. Dus we lopen de keuken in om zelf de kok te instrueren wat we willen of de kok verwijderen en zelf te gaan eieren bakken. Maar meestal loopt Manuel als een kip zonder kop op en neer half struikelend over medewerkers die ook niet weten wat ze doen moet. Weer 10mn verder zijn we uitgegeten en pakken de motoren en rijden weg. Manuel achterlatend totaal gedesillusioneerd met een rood hooft rijp voor het Riagg. Gaat elke ochtend zo behalve vanmorgen want dat ibis zal zijn verstand wel gebruiken hoop ik

 

17 uur terug in ibis

Het zou een dag cultuur snuiven worden maar het werd een dag smog snuiven.

Het plan was om naar het rode fort te gaan maar bij de ingang aangekomen was het dicht??Iets met een nationale feestdag. Volgens mij was dat 5 dgn terug maar goed. Toen naar de verhuur maatschappij toe. Al met al doe je over 5km 2 uur om er te komen. Niet normaal zo heftig druk hier. Bij Toni’s bike shop was het ook druk. Maar op een straat vol gestapeld met Royal enfields had ik niet gerekend. Onze oude gids Paul werkte bij de concurrent die naast Tony zit. Hij bedaarde weg omdat hij het in zijn hooft niet kon handelen dat we hem gelijk gesteld hadden met de driver?? Maar nu weer een geintje natuurlijk; de laatste driver had geld van Tony gekregen voor te tanken maar liet ons dat betalen en de centen waren weg?? Ik snapte er al niks van dat hij iedere avond zo lam als een molen was. Het benzine geld was opgestookt aan alcohol. Wat zijn het ook een mafkezen, het komt gewoon direct uit en toch proberen. Borg terug en iedereen blij.

Toen slenteren door enfield Lane kijken naar alle modellen enfieds. Het was leuk want het is net als met Harley waar een hele winkel aan merchandising om heen hangt. Je kan hem maken zoals je wilt. Zelfs leren jassen en t-shirts verkopen ze. Alleen is de grootste maat m en kwamen we met niks thuis. Toen kregen de mannen honger die gestild moest worden bij Oom Donalds en Ruud moest zich scheren en was de middag om. Ik zou met Marcel naar de tombe van humayun gaan maar ik was bang dat die ook dicht was en het was te laat geworden. Het verkeer nekt je in deze stad, er is geen doorkomen aan.

Dus nu douchen en een paar uur slapen want om 1 uur gaan we vliegen en zat om 15 uur zijn we weer thuis tussen de boerenkool. Wat zal dat lekker smaken; home sweet home!

 

case

You may also like...

1 Response

  1. Henk Boonstra schreef:

    Mooie avonturen! Maar ik ga toch maar weer met Pinkster naar Terschelling. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *