Laatste dag na een fantastische week

Zo als gezegd we hebben de carbagerun voltooid met minimale problemen, auto heeft ons niet in de steek gelaten, maar wij en Chiel van APK Heiloo hadden onze bak goed voorbereid op deze trip. De vering aangepast met Friso ze ex amerikaanse Surbuban schokbrekers, het heeft goed geholpen.

Gister mooi feessie gevierd, het leek wel op ons veteranen toernooi in Weerselo. Toen ook met +/- 750 mannen en 1 vrouwlijke blaasband, alleen werd er hier niet geblazen. De prijsuitreiking was goed einde van de run de originaliteit prijs ging naar de volvo tank waar wij ook op hadden gestemd.


Geen 3de prijs, er waren 3 teams 2de geworden. Zij deelde de prijs en kregen gratis tickets voor volgend jaar. Ook de 1ste prijs werd door 2 teams gedeeld. Zij stonden gelijk en extra punten konden worden behaald door een Roemeen mee te nemen over de grens en een hoeveelheid shots die konden drinken in 10 sec. Ze kwamen allebei tot 8 shottjes in 10 sec, duidelijk liefhebbers!! Dus de prijs werd gedeeld en ook voor hun gratis ticket voor volgend jaar.

Wij zijn nu op weg naar huis, gaan nog een bezoek brengen aan Auschwitz. Iedereen bedankt voor de support TOP. De sponsors bedankt voor de medewerking en het mooie bedrag dat we ophaalde voor onze goede doelen. Er komt nog steeds geld binnen dus het uiteindelijke bedrag maken we later bekend, het is meer dan we hadden gedacht dus ook TOP.

Nogmaals bedankt.

You may also like...