Highlow Rangers Tourtocht 23 juni 2018

De Highlow Rangers organiseren op zaterdag 23 juni weer een tourtocht voor motorliefhebbers en tourfietsers. De start is weer bij de Loods op de Westerweg 198a in hHeiloo.

De afstand voor de tourtocht voor de fietsers is 70 km of 120 km. Voor de moterrijders is dat 180 km. De tocht gaat dit keer richting het zuiden van Noord Holland en er zijn tussenstops voor een lunch en drinkpauze. Men rijdt op eigen risico en de kosten voor inschrijving is € 20,- pp. Wil je nog eten daarna is de inschrijving € 30,-. s’avonds is er bij Café de Wit een afsluiting met live muziek.

Uiteraard rijden we voor 2 goede doelen namelijk Nepal Education Program en Vrienden van de Loet. Voor de Nepal Education Program rijden de Highlow Rangers al een paar jaar en gaan ook dit jaar gaat een gedeelte van de opbrengst naar de kinderen in Nepal.

Voor de Vrienden van de Loet:
De kosten in de zorg zijn hoog en er is niet altijd geld om iets extra’s te doen voor de bewoners. Die extra’s zijn juist hard nodig om de kwaliteit van leven te veraangenamen. Bij extra uitstapjes moeten de bewoners logischerwijs een eigen bijdrage betalen. Maar er is dus ook geld nodig uit andere bronnen. In oktober 1999 is de zelfstandige Stichting Vrienden van De Loet en Overkerck ontstaan na een fusie van de vrienden van De Loet en Overkerck. Deze stichting tracht samen met de medewerkers en vrijwilligers het leefklimaat in de verzorgingstehuizen te bevorderen, iedereen kan een vrijwillige bijdrage geven aan deze stichting. Met het geld van de stichting wordt in De Loet onder andere de wekelijkse zangmiddag bekostigd en een deel van de prijzen van de bingo betaald. Activiteitenbegeleidster Marjon Seekles kan bij de stichting een aanvraag indienen. Zo zijn de Oerhollandse themaweken mogelijk gemaakt door deze stichting. Ook de huiskamer ontvangt een bedrag om daarvan iets te ondernemen. Wilt u méér weten over deze stichting of een bijdrage leveren? Vraag de brochure aan bij de receptie of bij het Uitbureau of bel de voorzitter van de stichting, Henk van der Werf, op 072-533550.

Het bankrekeningnummer is NL54RABO 0120 5953 03, op naam van Stichting Vrienden van De Loet en Overkerck.

Klik hier voor de link naar de facebook pagina van Vrienden vd Loet

Wil je je aanmelden, stuur dan een mailtje naar highlowrangers@gmail.com

You may also like...