Het begin 2015

Nieuws van de HighLow Rangers.

De kogel is door de kerk; we vertrekken naar Bhutan ongeveer medio november, datum nader te bepalen daar de deelnemers allemaal druk zijn en de datums moeten vrijmaken. Er is nog werk genoeg aan de winkel met aanvragen van visa en de benodigde

regels na te leven als wat er per dag betaald moet worden in Bhutan.

Het opperhoofd van Bhutan(lees koning) heeft een hekel aan pottenkijkers en eist een bedrag per dag wat opgemaakt dient te worden. Het land is pas sinds 10jr open voor het westen dus druk zal het niet zijn. Het wegennet schijnt redelijk te zijn ,wat ik nauwelijks voor kan stellen, alleen waarheen het loopt is ook nog in nevelen gehuld.We vertrekken uit Kathmandu en moeten ook nog een stuk door Darjeeling-India, lees Sikkum. Ook dit geeft weer de nodige rompslomp, gelukkig hebben we een paar organisatie wonders in de club die ons hierdoor heen zullen loodsen. Daarbij krijgen we natuurlijk ook weer onze trouwe Engelse lekbak de Royal Enfield die weer over al die grenzen heen gestuurd moeten worden met de nodige tegenwerkingen van de grenswachters….

Jullie begrijpen de problematiek inmiddels en we zullen de tijd die ons nog laat hard nodig hebben!Ook word er weer geld opgehaald dmv sponsoring die we verdelen over de stichting veldwerk, en de middelbare school van Barrath in Nepal.

Het derde gedeelte doneren we aan nader te bepalen doelen in Heiloo. In Heiloo waar we toch allemaal wonen en veel al werken is er ook genoeg kommer en kwel. Daarom dit initiatief.

Onze gemeente heeft tegenwoordig meer dan 350 gezinnen die onder de bestaansnorm leven, die wonen gewoon bij je in de straat. Wanhoop niet je zult er niet mee geconfronteerd worden want daar lopen ze niet mee te koop.

Hoelang nog voor de voedselbank Heiloo een feit is?

Genoeg gelult, we gaan ervoor.

Voor meer nieuws van de HighLow Rangers, volg ze op: Facebook Highlow Rangers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *