Dag 6 450 km door Hongarije op naar de Finish

Gisteravond klein biertje gedaan in Debrecen stad en de kroegjes kom je overal de runners tegen. Vanmorgen weer fris en fruitig aan t ontbijt natuurlijk. Auto checken 1/4ltr remvloeistof er toch bij, remmen gecheckt, bagger er tussen uitgeramt en jahoor lichtje is weer uit. De Ford Maverik houdt ervan als hij met liefde word behandel blijkbaar. Op weg naar de finish, route halen en met andere runners de stad verlaten. Zo Debrecen ook weer blij.

Deze route gaat ook weer binnendoor> We nemen de B route voor de echte Carbage runners.
Weer de  sneeuw opzoeken. Het is mistig jammer zo zien we niets van de omgeving, toch maar een keer terug komen, Oke Lida😎.

Bergen nu uit en even eten bij de Spar, die heb je hier nog. Lunchen doen we net als in Nepal en India snel en langs de weg.
Nu verder binnendoor naar de grens van Slowakije.

Grens geen probleem, via de app en de 27mc hoorde we dat er autoos af vallen  versnellingsbakken, motors, assen, vering++, sommige halen de kenteken platen eraf en gaan verder met een huurauto, maar wij rijden nog

Zoals gezegd bij de grens geen mens te zien, dus door knallen binnendoor naar Nitra, betere wegen maar nog niet vergelijken met homeland. Wel weer mooie route, dat kunnen we de orgie meegeven ze hebben t top uitgezocht. Nu het laatste stuk over 2 baansweg naar Bratislava. Bij de pomp kwamen 4 gasten tegen in een subaru foresters, die hadden hun spiraalveren gebroken, oplossing houten blokken in plaats van veren. Wat zijn Nederlanders toch handig Straks lekker aan het finish bier, het was een top trip. Blij dat Bob Erkamp raak geschoten had 9 maanden geleden😎.
Anders had ik dit moeten missen.

You may also like...