Dag 5 Een dag met opdrachten in Roemenië

Weer een dag met opdrachten, nu in Roemenië. Vanmorgen gewoon weer op tijd wakker, douchen ontbijten pleite. Je ken t wel😎
Start was weer een zooitje paar aanrijdingen tussen strijders, maarja de dagwaarde is maar 500 euries, dus denk dat de verzeketing geen drukte maakt!! Mooie route door de Roemeense bergpassen soms asfalt maar meestal gaten, onze bak stuiterde dus er doorheen. Je kan hier ook skieën als je er kan komen. Daarna richting Deva en proberen de opdrachten te doen.

Opdracht 1
Van de weg afgegaan en het dorp in. Jahoor een Dacia wilde ons wel slepen, lachend de sleep erom maar dat ging minder, ze sleepoog werd uit ze auto getrokken, onze toch te zwaar!!!, maar 2de poging ging goed hoppa filmen en punten binnen.

Opdracht 2
Door op zoek naar een vrachtwagen met roemeens kenteken en jahoor, stond een chauffeur te pilsen langs de kant. Wij stoppen en ik naast hem pissen, wist niet dat ze een klein zwart leutertje hadden of zou dat komen door ze zwarte handen!! Afijn samen pissen schept een band en jahoor ik mocht even met zijn truck rijden. Hij ernaast en Leo alles filmen, gelukt weer de punten binnen en na een ferme handdruk en bedankies afscheid genomen van onze trucker.

 

 

 

V

You may also like...