Dag 4 Op weg naar Roemenië

Zo even later vandaag, de hele avond nacht zijn er medestrijders runners binnengekomen, mede door t grens bij Kroatie en ‘savonds bij Servie.

Maar wat was t een top dag, kijk maar naar de foto’s van gisteren.

We gaan ons klaar maken voor vandaag, we hebben de route, want om vandaag in de stad te beginnen is geen optie, er wonen in Belgrado ruim 1.6 miljoen mensen en die beginnen ook hun dag tussen 8 en 9😎 Oke later meer, op weg naar Roemenie

We waren snel de stad uit, met beetje mazzel tomtom wilde de stad in, maar eigen intiatief werk toch t beste.

Naar de Serviese/ Roemeense grens door bergpassen, de grensbewaking had hier niet opgerekend, weg rustige dag, onder genot van muziek uit grote speakers op dak van een runner wachten tot we er door konden. De Serviers konden er niet om lachen de Roemene wel.

Roemenie wat een slechte wegen gate kaas lijkt India wel. Gelijk maar aan een opdracht voldaan samen met JP van de Kale Gabbers, Leo en Bas drufde niet dus konden ze filmen!!, bewijs materiaal, zwemmen in een openlucht bad, en ja t was echt koud bergwater.

Door richting Valcea. Door de gaten in de weg schudden de auto constant, ging het binnenspatbord stuk, tyraps om het zooitje weer bijelkaar te houden en weer door, bergpad op en af, geweldig.

In de dorpjes, stadjes op zoek naar een frambozen smaak condoom, dat was een moeilijke opdracht en mede door de pech raakte we wat achterop dus alle condooms die maar enigzins naar framboos smaakt was al gekocht door de eerste runners, wij zijn overgaan op een aardebeien/ fruit fariant hoop dat dat ook in de smaakt valt.

Zo de laatste 110km doen we ruim 2 uur over. Door de gatenkaas en stenen keien op de weg, was en is weer een speciaal daggi geweest.

Ze zijn zo n grote groep hier niet gewent😎😎😳

Kebab op de weg bij Targu Opdracht! Neem zo’n condoom mee. Weet iemand een adres in Roemenië😀😎

 

Opdracht van vandaag! Deze condooms kopen:-)))

Bijna gelukt😀

You may also like...