Dag 1 de vliegtrip

unnamed-1unnamed unnamed-8 unnamed-7unnamedIMG_2077 IMG_2079 IMG_2084 IMG_2087 IMG_2102 IMG_2107 IMG_2118 IMG_2120 IMG_2124 IMG_2128 IMG_2130 IMG_2132 IMG_2144 IMG_2154 IMG_2157 IMG_2159 IMG_2161 IMG_2162 IMG_2167 IMG_2181 IMG_2183 IMG_2187Donderdag 14 januari 22 uur ergens boven Europa.

Het was het dagje weer wel; Robin uit de dood herrezen, een super uitzwaai in de loods met honderden mensen en eindelijk weg.

Want dat het lastig ging dit keer is duidelijk. Maar gister het onheils bericht dat Robin niet mee zou gaan i.v.m. met hart problemen waar je direct het ergste van denkt was wel de top!

Gelukkig lieten ze hem los bij gebrek aan ellende en was hij weer als van ouds van de partij. Volgens het slachtoffer was het te danken aan de goede zorgen van het MCA hartafdeling die alle moeite deden om hem op tijd klaar te stomen voor de trip.

Volgens goed protocol kwam hij natuurlijk als laatste binnen en was nog verbaasd dat iedereen echt deed of hij uit de dood herrezen was.

Natuurlijk ben ik mede plichtig aan dit verschijnsel omdat ik het op facebook verspreid had. Was niet eens ernstig aangedikt maar Robin kreeg mailtjes uit de halve wereld wanneer ze naar de geplande begrafenis moesten komen. Hier begreep hij ook niets van , was Ruud al de schuld aan het geven , maar niets ik was het.

Zal hij de volgende keer wel laten om op de dag van vertrek zulke ellende rond te strooien. Wel natuurlijk er voor gezorgd dat alle verpleegsters onze reis volgen.

We werden gebracht door taxi blauw in een strest-limo wat onze sterstatus bevestigde. Uitgezwaaid door een paar honderd trouwe fans vertrokken we naar Schiphol waar we uiteindelijk Friso kwijtraakte. Friso was allang al in het vliegtuig en lachte stiekem in zijn vuistje toen wij de hem doodgemoedert zagen zitten in zijn stoel. Maar er zal wel iets te verwijten zijn dat de mannen er zich van bewust werden dat dit de laatste Heineken bier stop was voorlopig en dat moest gevierd worden. Robin propte er nog snel een cholesterol vrij tosti kaas-ham naar binnen, moest van Wilmar volgens Robin. Maar volgens mij bedoelde Wilmar iets anders .

We zitten rondom tussen de jonge stellen met babys en het afwachten is wie zijn gedult het groost is.Kirk Douglas kijkt zuur als azijn, heerlijk om te zien! De rest kijkt er ook niet vrolijker van…..De fanfare is begonnen.

Uit pure wanhoop staart Robin naar de afteleggen route en valt het kwartje dat we over Irak en Iran gaan. Ik krijg een vrolijk verhaal aan te horen over IS die lange afstand raketen aan het fabriceren is. Zal toch blij zijn als we landen in Abu Dhabi

De trip is begonnen! Ole

Abu Dhabi 12 uur

Eindelijk vertrekken naar Nepal; 4 uur wachten tussen de soepjurken is lang.In de stress van de transit laat ik mijn paspoort in het vliegtuig liggen maar na wat hartversnellingen kreeg ik hem weer terug en kon het laaste deel van de vliegreis aanvangen. Mijn medestrijders houden me angstvallig in de gaten als ik aan mijn paspoort zit en gelijk hebben ze. Ben aan vacantie toe en ben bang dat die nog even op zich laat wachten. Het vliegtuig eten zal nooit wennen,we hebben nu indianse currie met als toetje rijstebrij??Frits die naast me zit had in het vorige vliegtuig de handenreiniger lotion als dressing aangezien voor in de salada en dat geprobeert lekker te vinden…Hij bekeek nu met argus ogen alles wat verpakt was om te proberen het juiste mengsel te fabriceren. Het was ook weer een lange dag met weinig slaap, maar hij heeft zijn paspoort nog,dat kon ik niet zeggen

case

 

 

You may also like...

1 Response

  1. Joke schreef:

    Hoi mannen, de iPad ligt op tafel ,we gaan jullie helemaal volgen,
    Succes en mooie reis! Jullie zijn er t avontuur gaat beginnen.
    Groet Jan en Joke uit Twisk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *